Hvalpekursus

Indskrivning til næste hold er lørdag den 03. februar 2024 kl. 14.00 i klubhuset,
Søbadvej 18, 5500 Middelfart.

Middelfart Politihundeforening tilbyder forår og efterår alle hundeejere med hvalpe (alder op til 8 mdr.) af større hunde, at gå til træning på det hold, vi kalder hvalpemotivationshold.

Prisen for 10 gange er kr. 600 som betales kontant eller mobilpay ved indskrivningen, samt bevis for udvidet hundeforsikring. Information og indskrivning varer ca. 1 time.

Her lærer hund og fører, hvordan man på en god måde får det rart sammen. Føreren lærer, hvordan hvalpen motiveres til at samarbejde, til at være opmærksom på føreren, og at få hunden til at forholde sig roligt. Hvalpen lærer at træne sammen med andre hunde, og at komme i nye omgivelser med nye udfordringer. Samtidig får den lært mange konkrete øvelser og kommandoer, der er nyttige for den videre træning og det fremtidige samvær.

Hunden vil lære at komme, når man kalder (hvilket ofte er et spørgsmål om at lære hunden, at det sjove sker i fællesskab med føreren). Desuden indeholder kurset teori om hundetræning.

Hvalpeholdet træner lørdag kl. 09.00 ca. 1 time, ved Søbadet

Hunden skal være vaccineret for at kunne gå på holdet. Hvis man skal få det bedste udbytte af træningen, er det nødvendigt, at man bruger tid hver dag på at lege/træne med sin hund. Brug eventuelt hundens mad som belønning, så træning bliver